Trenger du hjelp med din Kurio?

Mange kan raskt løse tekniske problemer ved å sjekke våre ofte stilte spørsmål før de kontakter teknisk support. Vennligst ta en titt og se om det inneholder svar for deg.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Documents & Manuals

User Guide, Warranty Policy…

FAQ

Frequently Asked Questions, Troubleshooting, and More!

Dokumenter og håndbøker

Brukerhåndbok

Garantivilkår

Ofte Stilte Spørsmål

Top Spørsmål

Så snart du har aktivert barnemodus etter det første oppsettet, vil du ikke lenger kunne gå ut av barnemodus.

Før du prøver å tilbakestille fabrikken, kan du kontakte vår Kurio support team:

• Ved å gå inn i Kurio Genius foreldrekontrollpanelet / del kundeservice, direkte på tavlen. Velg deretterTEKNISK STØTTE og fyll ut skjemaet.
  • Ved å gå til vårt nettsted www.kurioworld.com og klikke på KUNDEHJELP-knappen
  • Eller ring oss: 00 47 81 50 30 24

Noen forhåndsinstallerte apps må lastes ned først; De er gjenkjennelig med den lille blå ikonet på det

Barnprofilen er opprettet under det første oppsettet av nettbrettet. Du vil bli bedt om å skrive inn e-postadressen din, et passord, navn, kjønn og fødselsdato av barnet. Når dette er gjort, trykker du på knappen for barnemodus aktivering for å sette nettbrettet i barnemodus.

Nei, det er ingen HDMI-port på Kurio Tablet. Du kan imidlertid koble nettbrettet til et smart-TV ved hjelp av Wi-Fi- tilkoblingen , eller hvis du bruker en Google Chromecast, kan du koble den til ved hjelp av Googles startside.

For å gjøre det, skriv Kurio Genius ved å berøre hjulet  i det nederste høyre hjørnet på skjermen, så pæreikonet , så logg med foreldrepassordet ditt, så vil du være i Kurio Genius, her kan du sette opp barnekontoen din med appbehandling, tidskontroll, webfiltrering ect …

Hvis du har mistet eller glemt ditt passord, må du gå her:
https://accounts.google.com/signin/recovery
Hvis du ikke får en e-postadresse for tilbakestilling av passord, vennligst:
– Sjekk din spam eller bulk mapper
– Legg til noreply@google.com i adresseboken din
– Kontroller alle e-postadresser du kanskje har brukt til å registrere deg eller logge på kontoen din
– For å be om en annen gjenopprettings-e-post, følg trinnene under gjenoppretting av kontoen
Hvis du etter alle disse trinnene fortsatt ikke kan gjenopprette Google-passordet ditt, kan du kontakte Google- støtte.

Hvis det ikke ble satt opp Wi-Fi under oppsettet for det første nettbrettet, gjør du det som følger:
Wi-Fi-parametere kan nås ved å skyve ned Android nedtrekksmenyen helt. Rullegardinmenyen viser en Wi-Fi-ikonet. Hvis du trykker på den en gang, vil den slå på / av Wi-Fi. Hvis du trykker navnet på Wi-Fi under ikonet, vises hotspots-skjermen. Følg trinnene ovenfor for å velge ønsket Wi-Fi- nettverk.
Du kan også få tilgang til oppsett Wi-Fi fra Kurio Genius dashbordet av Ved valg android innstillinger  , og velg ønsket Wi-Fi- nettverk.

Sette opp Kurio Nettbrettet Ditt

I boksen finner du:
– Kurio-nettbrettet
– Beskyttende støtfanger (silikondeksel)
– USB strømlader
– USB-kabel
– Hurtig oppsettguide

Du kan motta oppdateringer fra Kurio-systemet automatisk, eller du kan søke etter nye oppdateringer manuelt. For å gjøre det, klikk på KURIO Software Update-ikonet i KURIO Genius dashbord/Kundetjeneste.

For å skynde frem nedlastingsprosessen, hold deg nær det trådløse nettverket ditt. Disse oppdateringene er tilgjengelige for nedlasting, og du vil bli varslet om en ny oppdatering med et bestemt varsel i foreldreprofilen. Bare klikk på varslingen som vises i Android-rullegardinmenyen, og trykk på OK. Enheten starter automatisk på nytt og begynner å installere oppdateringen etter noen sekunder.
Før du fortsetter, vennligst les den viktige informasjonen nedenfor:
– I løpet av prosessen må du alltid holde enheten tilkoblet til en strømkilde til enhver tid.
– Ikke tving å slå av ved hjelp av strømknappen under prosessen.
– Ikke utfør annen aktivitet på enheten under prosessen.
– Dine data og programmer vil ikke bli påvirket av prosessen, men i tilfelle det oppstår et problem med oppgraderingen, anbefales det at du sikkerhetskopierer dine viktige personlige filer før du fortsetter.

Hvis det ikke ble satt opp Wi-Fi under oppsettet for det første nettbrettet, gjør du det som følger:

Wi-Fi- parametere kan nås ved å skyve ned Android-rullegardinmenyen helt. På rullegardinmenyen vises et Wi-Fi- ikon. Hvis du trykker på den en gang, vil den slå på / av Wi-Fi . Hvis du trykker navnet på Wi-Fi under ikonet, vises hotspots-skjermen. Følg trinnene ovenfor for å velge ønsket Wi-Fi- nettverk.

Du kan også få tilgang til oppsett Wi-Fi fra Kurio Genius dashbordet av velge alternativet Android-innstillinger, og velg ønsket Wi-Fi- nettverk.

Ja, du må laste ned Android-filoverføring her ( link: https://www.android.com/filetransfer/ ) , etter at macen din vil gjenkjenne tabletten.

Hvis nettbrettet ditt viser butikkdemovideoen og krever et passord du ikke har angitt etter at du har kjøpt det, har du fått et nettbrett i butikkmodus, og du må kontakte teknisk support. Etter en tilbakestilling må de forhåndslastede innholdene lastes inn igjen. Vennligst se spørsmålet «Hvordan tilbakestille enheten?».

Android Go (8.1) tillater bare opprettelse av en profil per enhet.

For å installere eksterne apper må du laste dem ned først. Det er to måter å installere eksterne apper på:
1) Gjennom datamaskinen din: Du må laste ned en APK-fil (installeringsfil på Android Systemet) og flytte APK til nettbrettet (eksternt eller internt minne) i «nedlastingsmappen». Når APK-filen er på nettbrettet, bruk «Filbehandling» -appen for å bla gjennom innholdet til nettbrettet og gå til «nedlastet» for å finne den nedlastede APK-filen. Trykk på den for å starte installasjonen. Du kan få en advarsel om at du først må «autorisere ukjente kilder»: følg instruksjonene for å aktivere dette alternativet i innstillingene og gå tilbake til «filbehandling». Dette vil også bli spurt når du laster ned den første appen som er installert fra en alternativ butikk. Hvis du føler deg trygg i appen, må du aktivere dette alternativet slik at appen kan installeres.
2) Gjennom tabletten direkte: Installer appen ved å velge filen i nettleseren eller butikken der du fant appen.
Kategorisering popup: På slutten av installasjonen vil en kategorisering popup vises. Velg barneprofilen du vil tillate applikasjonen og kategorien du vil at den skal vises på. Trykk på OK for å bekrefte. Den nye appen vil være direkte tilgjengelig i den valgte profilens grensesnitt, i den valgte kategorien.

Det er en butikk tilgjengelig og forhåndsinstallert på tabletten; Google Play-butikken.
Google Play Butikken er ikke godkjent som standard på barneprofilen. Hvis du vil tillate Google Play Store, skriv inn Kurio Genius ved å berøre det lille hjulet på høyre bunn av skjermen, og deretter ved å berøre pæren. Deretter går du til appadministrasjon og krysser Google Play-butikken.
Google Play-butikken er så tilgjengelig på barneprofilen fra kategorien Alle apper.

Apprelaterte spørsmål

For alle tredjepartsapper, vennligst kontakt apputvikleren. Det er vanligvis en hjelpeknapp i selve appen, eller du kan be om støtte via deres nettside.

Du kan legge til flere apper med Google Play- butikken.
Google Play Butikken er ikke autorisert som standard på barneprofilen. Hvis du vil tillate Google Play Store, skriv inn Kurio Genius ved å trykke på det lille hjulet  på høyre bunn av skjermen, deretter ved å berøre pæren ikon  . Deretter går du til appadministrasjon  og kryss i Google Play-butikken.
Google Play-butikken er så tilgjengelig på barneprofilen fra kategorien Alle apper.

Tabletten kjører Android Go (8.1), noe som betyr at et micro SD-kort ca n brukes som intern lagring for å installere app og lagre appdata.
For å gjøre dette, velg «» Bruk som Intern lagring «» etter innlegging av micro SD-kortet inn i sporet. Spør deretter systemet hvis du vil flytte data til nytt lagringssted. Vennligst velg «» Flytt senere «».

ADVARSEL: Hvis du bruker micro SD-kort som intern lagring, vil Android-systemet formatere det på en måte som det ikke blir gjenkjent av andre enheter.

Micro SD-kortet skal ikke fjernes fra enheten. Hvis du fjerner det, kan det hende at enheten ikke fungerer riktig. For å fikse dette, vennligst sett inn det eksisterende micro SD-kortet. «

For å fjerne programmer du ikke vil ha mer Skriv inn Kurio Genius ved å berøre hjulet på nederst i høyre hjørne av skjermen, og deretter pære ikonet  , en gang på Kurio Genius, gå til Android-innstillingene, trykk på «app og varsel», og se alle apper, velg deretter Appen du vil fjerne på listen, klikker du deretter på avinstallasjonen. Vær oppmerksom på at hvis du fjerner en av våre forhåndsinstallerte apper, er filen fortsatt tilgjengelig for nedlasting på Kurio-appfanen.

Foreldreområde og foreldrekontroll

Barnprofilen er opprettet under det første oppsettet av nettbrettet. Du vil bli bedt om å oppgi e-postadresse, passord, navn, kjønn og fødselsdato på barnet.Når dette er gjort, trykk på aktiveringsikonet for barnmodus for å sette nettbrettet i barnemodus.

Skriv inn Kurio Genius ved å berøre hjulet  i det nederste høyre hjørnet på skjermen , så pæreikonet  , en gang på Kurio Genius bytter tidsstyring på  , og velg tidsluke og tillatt.

Hvis du velger å konfigurere tidsstyringen daglig , vil du trykke på på / av-knappen  i høyre nederste hjørne på skjermen, eller du vil miste oppsettet ditt .

Skriv inn Kurio Genius ved å berøre hjulet  i det nederste høyre hjørnet på skjermen, så pæreikonet  , en gang på Kurio Genius går til app management  Slik tillater eller blokkerer du apps fra listen: Merk av programene du vil tillate  eller blokkere for denne profilen. Alle tillatte apper vises på profilprofilens grensesnitt. Alle blokkerte apper (med et rødt kryss  ) vises ikke i denne profilens grensesnitt.

Skriv inn Kurio Genius ved å berøre hjulet  på nederst i høyre hjørne av skjermen, og deretter pære ikonet  . Hovedskjermbildet for Kurio Genius viser hovedinformasjonen om innstillingene for nettilgang for dette barnet  . Trykk på «Internett-tilgang» tittelen for å sette den opp. Derfra kan du konfigurere to forskjellige måter å begrense nettilgang:

– Webfiltrering: Dette alternativet lar deg filtrere nettsteder etter kategorier. Standardinnstillingene er basert på barnets alder. Vårt avanserte filtreringssystem lar brukerne surfe på Internett trygt ved å blokkere nettsteder som kan inneholde upassende innhold i henhold til barnets alder. Du kan også tilpassewebfiltreringen ved å bytte «tilpassede parametere» på bunnen av skjermen og aktivere eller deaktivere filterets skjold for hver kategori. Du kan fortsatt bruke forhåndsinnstilte parametere når som helst ved å trykke på «Angi til nåværende alder».

– Webliste: Denne delen lar deg blokkere, godkjenne eller filtrere bestemte nettsteder. Du kan legge til nettsteder eller importere innstillingene fra en liste du allerede har konfigurert for en annen profil.

ADVARSEL: Disse filtrene vil bare fungere i «Nettleser» -appen. «

Trykk på hjulet i nederste høyre hjørne av skjermen, og berør deretter pæreikonet . Du vil da bli bedt om å logge inn. I stedet peker på «Jeg har glemt passordet mitt», og følg instruksjonene.

Skriv inn Kurio Genius ved å berøre hjulet  på nederst i høyre hjørne av skjermen, og deretter pære ikonet  , en gang i Kurio Genius velger «Bytte Passord»  alternativ.

Trykk på hjulet  I høyre nederste hjørne av nettbrettet velger du avatarikonet  å endre avataren eller bakgrunnsikonet  å endre bakgrunnen.

For å gjøre det, skriv inn Kurio Genius ved å berøre hjulet  i det nederste høyre hjørnet på skjermen, så pæreikonet  , logg deretter med foreldrepassordet ditt , så i venstre hjørne på skjermen ser du muligheten til å endre barninformasjon  .

Under startsettet for nettbrettet må du først skrive inn ditt Google-kontopassord og deretter et foreldrepassord.

Den første er kun for Google-oppsett, og vil bli brukt til å sikre bruk av nettbrettet. Den andre er passordet som gjør at du får tilgang til Kurio Genius foreldrekontrollpanelet, og administrerer innstillingene og autorisasjonene til barnets nettbrett.