Mange kan hurtigt løse tekniske problemer ved at tjekke vores ofte stillede spørgsmål før de kontakter teknisk support. Venligst tag lidt tid og se om det indeholder svaret for dig.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog, garantivilkår…

Hvordan … Video instruktioner

Se vores videoer: Hvordan…

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål, fejlfinding og mere!

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog

Garantivilkår

Ofte Stillede Spørgsmål

Bluetooth®

For at få det bedste fra din Bluetooth® forbindelse, hold dig venligst til nedstående anbefalinger.
Du kan bruge din Bluetooth® forbindelse:

• Til at sende beskeder til et andet Kurio Watch,
  • Til at sende beskeder til en Android Smartphoneeller tablet ved brug af Kurio Watch Messaging app (gratis i Google Play),
  • Til at spiller 2-player kryds og bolle og sænke slagskibe med et andet Kurio Watch,
  • Som en Bluetooth(R) perifer af en Android Smartphone eller tablet (for eksempel, at starte eller modtage et opkald med dit Kurio Watch eller lytte til musik gennem dit Kurio Watch’ højtaler).

Ligesom du kobler til et andet Kurio Watch, et Bluetooth® headset er som en klassisk enhed. Du kan følge principperne for Bluetooth® tilkobling listet ovenfor.

Standardindstillingen er at smartphones deler kontakterne med Bluetooth® enheden. For at undgå uheldige telefonsamtaler, gå ind under indstillingerne for Bluetooth® på din smartphone og ændre delingsparametrene til at u-autorisere at den deler kontakterne.

1. Vigtigt: Bluetooth® kan kun være tilsluttet til en enhed ad gangen. Hvis du vil afslutte tilslutningen til en enhed (som et andet Kurio Watch) for at tilslutte til en ny enhed, blot sluk dit Kurio Watch og tænd det igen. Dette vil gøre det muligt at tilslutte til en ny enhed.
  2. Bluetoothh® rækker normalt op til 10 meter.
  3. Bluetooth® er FRA som standard for at forlænge batteriets levetid. Det er en god ide at slå Bluetooth® FRA når det ikke bliver brugt.
  4. Hvis du oplever problemer med Bluetooth®, et simpelt reset, ved at slukke Kurio Watch og tænde igen, vil mange gange løse problemet.
  1. Slå Bluetooth® TIL. Fra dropdown menuen på Kurio Watch, tryk på ‘Bluetooth® ikonet’ for at gøre det blåt (når det er blåt, betyder det at Bluetooth® er TIL).
  2. Søg efter enheder i nærheden –
    Gå til ‘INDSTILLINGER’, vælg ‘SYSTEM’, ‘BLUETOOTH®’ og ‘MIN ENHED’. Tryk ‘SCAN’, og lad enheden søge efter enheder i nærheden.
    Dette vil finde alle Bluetooth® enheder:

• indenfor 10 meters afstand.
    • med Bluetooth® slået TIL.
    • som er synlige for andre.
    • som ikke allerede er tilsluttet til andre enheder.
  3. Vælg den enhed du vil tilslutte.
  4. Enhed vil parre og tilslutte, tryk ‘Ja’ når koden vises på skærmen. Enheden vil undergå en lignende proces.
  5. Tillad din enhed at tilslutte.
  6. Når forbindelsen er etableret, vil du se et lille logo 0-0 tæt ved navnet på den tilsvarende enhed på dit Kurio Watch. Tryk ‘Tilbage’ for at forlade Indstillings menuen.
  1. Dit Kurio Watch viser ‘FORBINDER’ beskeden i lang tid og ser ikke ud til at forbinde. Hvis ‘FORBINDER’ beskeden vises i mere end ca. 20 sekunder, sluk begge enheder og prøv at forbinde igen (tjek at Bluetooth® er slået til)
  2. Dit Kurio Watch viser en ‘FORBINDELSE MISLYKKEDES’ besked. Prøv at forbinde igen – hvis det ikke virker, sluk begge enheder og prøv at forbinde igen (tjek at Bluetooth® er slået til).
  3. Ved parring med anden enhed, vil Kurio Watch nogle gange kræve at den anden enhed indleder processen. I disse tilfælde, spørg blot ejeren af den anden enhed om at starte parring / forbindelse fra hans / hendes enhed.
  4. Ved scanning kan Kurio Watch ikke se/finde den enhed du vil forbinde til. Vær sikker på at enheden ikke er aktivt tilsluttet en anden enhed. Hvis den er, skal den først frakobles fra den enhed før den er synlig og tilgængelig for Kurio Watch forbindelse.
  5. Dit Kurio Watch vises ikke når andre enheder scanner. Vær sikker på Bluetooth® forbindelsen på dit Kurio Watch er tilsluttet og er synlig for andre enheder. (Du kan tjekke status i ‘INDSTILLINGER / SYSTEM / BLUETOOTH® / SYNLIGHED’ (status skal være TIL)).

Vær sikker på dit Kurio Watch ikke er aktivt forbundet til en anden enhed. Hvis det er, må det først afslutte forbindelse til enheden før det er synligt og tilgængeligt for andre enheder.

Generelle indstillinger

Gå ind under INDSTILLINGER / DISPLAY / SKÆRM for at indstille time out fra 6 til 60 sekunder.

Du har to muligheder. Den første: Træk ned for at se option-baren, her kan du indstille volumen.
Anden mulighed: gå ind under INDSTILLINGER / LYD hvor du kan justere volumen og endda sætte på lydløs, hvis du vil.

Gå ind under INDSTILLINGER / DISPLAY / SKÆRM for at justere lysstyrken.

Kurio Wach Messenger

Før du starter appen, forbind Android enheden til Kurio Watch gennem indstillinger/Bluetooth menuen på Android enheden.

Sørg for at lydstyrken på Android enheden er høj nok.

Andre spørgsmål

Længden på armbåndet er fra 13cm til 25cm i omkreds. Det er 6 huller til at tilpasse Kurio Watch til håndleddet.

Det er ikke muligt at tilføje applikationer eller spil på Kurio Watch.

Kurio Watch kan tælle dine skridt når du tænder for Aktivitets-tracker. Du kommer også til at få sjove beskeder hver gang du har nået et nyt mål, som at have gået i 30 minutter.

Du behøver ikke internet for at bruge Kurio Watch.

Du behøver ikke en smartphone for at bruge Kurio Watch.

Kurio Watch har ikke GPS.

Nej, du kan ikke koble Kurio Watch til et trådløst netværk.

Kurio Watch kan forbinde via Bluetooth til iPhone. Men Kurio Watch Messenger App er ikke tilgængelig til iPhones.

Ja du kan sætte et SD-kort i kortlæseren på højre side af Kurio Watch.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

For at gemme billeder og tilgå dem fra Kurio Watch, venligst følg dette:

• Indsæt dit SD kort i Kurio Watch.
  • I indstillinger, vælg punktet SYSTEM/LAGRING, tryk Foto/Video gemt på = SD kort. Forlad indstillinger.
  • Indsæt SD kortet i din computer.
  • Gem/flyt dine billeder på SD kortet under arkivet GALLERI.
  • Indsæt SD kortet i Kurio Watch.
  • I INDSTILLINGER, vælg SYSTEM/LAGRING, tryk Foto/Video gemt på = SD KORT. Forlad indstillinger.
  • Nu kan du gå til GALLERI og se dine billeder.

NOTE : Dette er den samme proces, hvis du ønsker at gemme musik på dit SD kort. Bare gem dine musikfiler i arkivet Musik.

Ja du kan ændre dem. Du må gå ind på indstillinger og skrive din password, du kan finde dit password i brugsanvisningen.

Standardindstillingen er at billederne og videoer lagres på den interne hukommelse.

Du kan gemme omkring 800 billeder eller 200 videoer af 10 sekunder.

Du skal have installeret Kurio Watch Messenger App på din Android enhed for at kunne udveksle beskeder mellem 2 enheder.

4 sprog: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk.

Det tager 2,5 time at oplade Kurio Watch. Og levetiden er omkring 2 timer (hvis det bliver brugt konstant).

Korrekt, en nulstilling til fabriksindstillinger vil slette alt data gemt på enheden, inklusiv de forudinstallerede musikfiler.

Hvis enheden fryser, prøv at slukke og tænde igen.

Hvis du ikke kan slukke, tryk venligst på Reset Knappen.
For at gøre dette – vær opmærksom på Reset knappen sidder på venstre side af Kurio Watch, under USB gummi coveret. Når du har flyttet USB gummi coveret vil du se et lille hul. Brug en papirclips til at sætte ind i hullet og tryk en gang for at nulstille.

Dette vil automatisk nulstille Kurio Watch.

4 sprog: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk.