Mange kan hurtigt løse tekniske problemer ved at tjekke vores ofte stillede spørgsmål før de kontakter teknisk support. Venligst tag lidt tid og se om det indeholder svaret for dig.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

In Denmark, Norway, Finland and Swedeen only at POWER.

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog, garantivilkår …

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål, fejlfinding og mere!

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog

Garantivilkår

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Google Assistent er allerede installeret. For at installere den, så tryk på Hjem-knappen og bliv ved indtil Google Assistent åbner. For yderligere oplysninger henvises til Google Assistent websted:
https://assistant.google.com/intl/en_uk/

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Gå til “Kundesupport”, tryk på “Åbn børneindstilling” for at gå ud af eller slukke børneindstilling.

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Følg denne sti: “Android indstillinger”, “System”, “Nulstillingsmuligheder”, derefter “Slet al data” og til sidst “Nulstil tablet”.
Advarsel: Alle data og apps vil blive slettet.

Nogle af de forudindlæste apps skal downloades først. Disse apps har et lille, blåt ikon.

Du kan oprette en børneprofil under den første indstilling eller efter du har trykket på Aktiveringsikonet for børneindstilling.

Nej, der er ikke nogen HDMI port på Kurio tablet. Men du kan forbinde din tablet til et Smart tv via Wi-Fi forbindelsen eller hvis du anvender Google Chromecast, kan du forbinde det ved at anvende Google Home app.

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Her kan du oprette børnekontoen med administration af app, tidsstyring, webfiltrering…

Hvis du har mistet eller glemt din adgangskode, så gå til denne Google side:
https://accounts.google.com/signin/recovery
Hvis du ikke modtager en mail med nulstilling af adgangskode:
– Tjek din mappe med uønskede eller blokerede mails
– Tilføj noreply@google.com til din adressebog
– Tjek alle de e-mail adresser, som du eventuelt har anvendt til at tilmelde dig eller til at logge ind på din konto med
– For at anmode om en ny nulstillingsmail, så følg trinene under Gendan konto
Hvis du stadig væk ikke kan få nulstillet din Google adgangskode efter alle disse trin, så kontakt Google support

Hvis der ikke blev oprettet en Wi-Fi forbindelse, da du første gang oprettede din tablet, så følg de nedenstående trin:
Indtast Wi-Fi parametre ved at gå ned i Android rullemenu fra øverst på skærmen.
Rullemenuen viser et Wi-Fi ikon. Tryk én gang for at tænde/slukke for Wi-Fi modtageren på din tablet.
Hvis du trykker på navnet på Wi-Fi under ikonet, så dukker hotspot skærmen frem. Vælg det ønskede Wi-Fi netværk fra listen for at færdiggøre opsætningen.
Du kan også få adgang til opsætning af Wi-Fi fra Kurio Genius instrumentbræt ved at vælge Android indstillinger og derefter vælge det ønskede Wi-Fi netværk.

Opsætning af din Kurio tablet

1 tablet
1 kofanger/beskyttelsesetui af silikone
1 USB adaptor
1 USB kabel
En vejledning til hurtig opsætning

Du kan vælge at modtage opdateringer fra Kurio automatisk eller du kan selv tjekke for nye opdateringer.
Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.

I Kurio Genius så vælg “Kundepleje” og tryk på “Software opdateringer”.
Hvis du ønsker hurtig download, så sørg for at have din tablet tæt på dit Wi-Fi hotspot.
Før du fortsætter, så læs de vigtige oplysninger nedenfor:
– Sørg for, at enheden altid er forbundet til en strømkilde.
– Udfør ikke andre aktiviteter på enheden og sluk ikke din tablet.
Dine data og applikationer bliver ikke påvirket af processen, men det anbefales kraftigt, at du laver backup af vigtige, personlige filer inden du går i gang.

Hvis der ikke blev oprettet en Wi-Fi forbindelse, da du første gang oprettede din tablet, så følg de nedenstående trin:
Indtast Wi-Fi parametre ved at gå ned i Android rullemenu fra øverst på skærmen.
Rullemenuen viser et Wi-Fi ikon. Tryk én gang for at tænde/slukke for Wi-Fi modtageren på din tablet.
Hvis du trykker på navnet på Wi-Fi under ikonet, så dukker hotspot-skærmen frem. Vælg det ønskede Wi-Fi netværk fra listen for at færdiggøre opsætningen.
Du kan også få adgang til opsætning af Wi-Fi fra Kurio Genius instrumentbræt ved at vælge Android indstillinger og derefter vælge det ønskede Wi-Fi netværk.

Ja, download Android filoverførsel software (link: https://www.android.com/filetransfer/ ). Efter installering kan din Mac computer genkende din tablet.

Hvis din tablet viser butiksdemovideo og spørger efter en adgangskode, så er din tablet i butikstilstand og kræver teknisk support. Gå til www.kurioworld.com, vælg “Support”, vælg først din tabletmodel og bagefter Kontakt teknisk support.

Der er to app stores, der er forudindlæst på din tablet:
– Google Play store
– Kidoz store
Google Play Store er ikke godkendt som standard på børneprofilen. Hvis du ønsker at godkende adgang til Google Play Store, så åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Gå til “App administration” og afkryds ikonet for Google Play Store for at aktivere det.
Så bliver der adgang til Google Play Store på børneprofilen fra “Alle apps” fanen.
Kidoz Store er tilgængelig som standard i børneprofilen (nederste venstre hjørne eller på “Alle apps” fanen).

Spørgsmål om apps

Vedrørende alle tredjeparts apps skal du kontakte app-udvikleren via App Store eller via app. Der er som regel en hjælpeknap i selve appen eller du kan bede om support via deres websted.

Du kan downloade flere apps med Google Play Store og Kidoz Store.
Der er adgang til Google Play Store på børneprofilen fra fanen “Alle apps”, når du har godkendt den fra App administration menuen.
Kidoz Store er tilgængelig som standard i børneprofilen (i nederste venstre hjørne eller på “Alle apps” fanen).

Din tablet kører på Android Pie (9). Det betyder, at et micro SD-kort kan anvendes som intern lagerkapacitet til at installere apps og gemme app data.
Indsæt et micro SD-kort. Vælg: “Anvend som internt lager”
Så vil systemet spørge, om du ønsker at flytte data til et nyt lager. Vælg “Flyt nu”
ADVARSEL: Du må ikke fjerne SD-kortet under formatteringen. Hvis du vælger at anvende micro SD-kortet som internt lager, så vil Android systemet formatere det således, at det ikke kan genkendes af andre enheder.
Micro SD-kortet må ikke fjernes fra enheden. Hvis du fjerner det, vil enheden og apps muligvis ikke fungere korrekt. For at ordne dette, så indsæt det eksisterende micro SD-kort igen.
TIPS:
Dit micro SD-kort må ikke være større end 32GB.
Hvis du modtager en meddelelse som “Dit SD-kort er langsomt…”, så prøv at undgå at anvende SD-kortet, da det vil påvirke din tablets ydeevne. Tips: Når du køber et SD-kort, så tjek læse-/skrivehastighed.
Bemærk at nogle apps ikke kan flyttes til SD-kortet (dette er valgt af udvikleren, ikke Kurio). Hvis du alligevel vil prøve at flytte dem til SD-kortet, skal du gå ind i “Android indstillinger”, derefter “Apps & notifikationer”, vælg den app som du vil flytte, gå til “Lagerplads” og tryk til sidst på “Skift”.

Mulighed 1:
For at fjerne apps, du ikke anvender mere, så åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Gå til “App styring”
Træk i appen og lad den falde ned i skraldespanden (skraldespanden er øverst)

Mulighed 2:
For at fjerne apps, du ikke vil have mere, så åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Gå til “Android Indstillinger”, tryk på “Apps og notifikationer” og derefter på “Se alle apps”
Vælg den app, du ønsker at fjerne fra listen og tryk på afinstallér.
Bemærk at selvom du fjerner en af vores forudloadede apps, så kan den stadigvæk downloades senere fra Kurio menuen (hjem).

Kurio Genius

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode. Du slår nærhedssensor fra (OFF) i Kurio Genius.

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Sæt tidsstyring til (ON) i Kurio Genius og vælg godkend tidspunkt.
Hvis du vælger at indstille tidsstyring til daglig, skal du trykke på tænd/sluk knappen i nederste højre hjørne af skærmen – ellers mister du indstillingen.

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
I Kurio Genius menu går du til “App Styring” for at tillade eller blokere apps fra listen: Kryds de apps af, som du ønsker at tillade eller blokere.
Alle de godkendte apps (med grøn afmærkning) kan ses på børneprofilens grænseflade. Alle de blokerede apps (med rødt kryds) kan ikke ses på børneprofilens grænseflade.

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
Hovedskærmen på Kurio Genius viser netindstillinger for barnet. Tryk på “Webadgang” for at foretage indstilling. Dette giver dig to muligheder for webadgang:
– Webfiltrering: Denne gør det muligt for dig at filtrere hjemmesider i kategorier. Standardinstillingerne er baseret på dit barns alder. Vores avancerede filtreringssystem tillader brugeren at surfe sikkert på nettet ved at blokere hjemmesider, der kan indeholde upassende indhold i forhold til barnets alder. Du kan også tilpasse webfiltrering ved at skifte til “Standard parametre” nederst på skærmen og ved at aktivere eller blokere filtrets beskyttelse for hver kategori. De forudindstillede parametre kan stadig anvendes ved at trykke på “Indstil til nuværende alder”.
– Webliste: Dette afsnit giver dig mulighed for at blokere eller godkende særlige hjemmesider. Disse skal skrives med den fulde URL som for eksempel denne for google.com: http://www.google.com
ADVARSEL: Disse filtre virker kun med “Browser” app.

Rør ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen og tryk på ikonet med elpæren. Så bliver du bedt om at logge ind. Tryk på “Jeg har glemt min adgangskode” og følg instruktionerne.
Bemærk: Serienummeret starter med “311111” (det står på bagsiden af din tablet) og det skal skrives på denne måde: xxxx xxxx xxxx xxxxx xxx

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode. Vælg muligheden “Skift adgangskode”.

Åbn Kurio Genius ved at røre ved hjulet i nederste højre hjørne af skærmen. Rør ved elpære-ikonet og log ind med din forældre-adgangskode. Du er nu i Kurio Genius mode.
I venstre hjørne af skærmen kan du ændre barnets oplysninger .

Når du indstiller din tablet for første gang, skal du indtaste adgangskoden til din Google konto og bagefter en Forældre-adgangskode.
Din Google adgangskode anvendes til at give adgang til Google Play Store og til sikker adgang til din tablet (så det er fuldt kontrolleret af Google).
Den anden adgangskode anvendes til sikker adgang til KURIO Genius forældrekontrol-instrumentbræt, så du kan styre indstillinger og dit barns adgang til din tablet.

Kurio Launcher

Vælg avatar-ikonet for at ændre din avatar eller baggrunds-ikonet, hvis du vil ændre din baggrund. Disse befinder sig nederst på skærmen

Træk appen og lad den falde ned oven på “Tilføj til favoritter”, der er markeret med stjerne og befinder sig øverst på skærmen