Trenger du hjelp med din Kurio?

Mange kan raskt løse tekniske problemer ved å sjekke våre ofte stilte spørsmål før de kontakter teknisk support. Vennligst ta en titt og se om det inneholder svar for deg.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Documents & Manuals

User Guide, Warranty Policy…

How to… Videos tutarials

Watch our videos : How to…

FAQ

Frequently Asked Questions, Troubleshooting, and More!

Dokumenter og håndbøker

Brukerhåndbok

Garantivilkår

Ofte Stilte Spørsmål

Bluetooth®

For å få den beste Bluetooth® forbindelsen, vennligst referer til anbefalingene vist nedenfor.
Du kan bruke Bluetooth® forbindelsen din :

• for å sende meldinger til andre Kurio klokker,
  • for å sende meldinger til en Android smarttelefon eller tablet ved å bruke Kurio klokke meldings-appen (last ned gratis fra Google Play),
  • for å spille Tic Tac Toe og Battleship med to spillere med en annen Kurio klokke,
  • som en Bluetooth® perifer av en Android smarttelefon eller tablet (for eksempel for å utføre eller ta imot samtaler med Kurio klokken eller for å høre på musikk gjennom Kurio klokken sin høyttaler).

Akkurat slik som du kobler til en annen Kurio Klokke, et Bluetooth® headset er som en klassisk enhet. Du kan følge prinsippene for Bluetooth® tilkobling listet nedenfor.

Standardinnstillingen er at smarttelefonene deler kontaktene med Bluetooth® enheten. For å unngå uheldige telefonsamtaler, gå inn på innstillingene for Bluetooth® på smarttelefonen din og endre delingsparameterene til å u-autorisere at den deler kontaktene.

1. Viktig: Bluetooth® kan kun kobles til en enhet om gangen. Hvis du trenger å koble fra en enhet (som en annen Kurio klokke) for å koble til en annen enhet, simpelthen skru av Kurio klokken og skru den på igjen. Dette lar deg koble den til en ny enhet.
  2. Bluetooth® har vanligvis en rekkevidde på 10 meter.
  3. Standardinnstillingen er at Bluetooth® koblingen er AV for å forlenge batterilivet. Det er lurt å skru AV Bluetooth® når du ikke bruker det.
  4. Når du har problemer med å bruke Bluetooth®, kommer en enkel reset ved å skru Kurio klokken av og på igjen vanligvis løse problemet.
  1. Skru på Bluetooth®.
    Fra drop-down menyen på Kurio klokken, trykk på «»Bluetooth® ikonet»» for å sette det på blå (når det er blå, betyr det at Bluetooth® er PÅ).
  2. Søk for enheter i nærheten –
    Gå til «»INNSTILLINGER»», velg «»SYSTEM»», «»BLUETOOTH®»», og «»MIN ENHET»». Trykk på «»SKANN»», og la enheten søke etter enheter i nærheten.
    Dette kommer til å oppdage alle Bluetooth® enheter:

• Innen 10 meters rekkevidde.
    • Hvis Bluetooth® er skrudd på.
    • Som er synlig for andre enheter.
    • Som ikke allerede er koblet til en annen enhet.
  3. Velg enheten du vil koble deg til.
  4. Enheten kommer til å koble seg sammen, trykk «»Ja»» når passkoden kommer opp på skjermen. Enheten kommer til å undergå en lignende prosess.
  5. La enheten din koble seg sammen.
  6. Når tilkoblingen er etablert, kommer til til å se en liten logo 0-0 nær navnet til den tilsvarende enheten på Kurio klokken din. Trykk «»Tilbake»» for å gå ut av Instillings menyen.
  1. Kurio klokken din viser «»KOBLER TIL»» meldingen en lang stund og det virker ikke som om den kobler seg til. Hvis «»KOBLER TIL»» meldingen vises mer enn cirka 20 sekunder, skru begge enhetene av og på og prøv å koble til igjen (sjekk at Bluetooth® er skrudd på)
  2. Kurio klokken din viser «»TILKOBLING MISLYKTES»» meldingen. Prøv å koble til igjen – hvis det ikke fungerer, skru av begge enhetene og prøb å koble til igjen (sjekk at Bluetooth® er skrudd på).
  3. Når du kobler til en annen enhet, krever Kurio klokken av og til at den andre enheten innleder tilkoblingen. I dette tilfellet, simpelthen spør eieren til den andre enheten om å innlede tilkoblingen fra enheten hans/hennes.
  4. Ved skanning, kan Kurio klokken din ikke se/finne enheten du kan koble deg til. Vær sikker på at denne enheten ikke er aktivt koblet til en annen enhet. Hvis en er det, må den først frakobles den enheten for å bli synlig igjen og kunne kobles til Kurio klokken.
  5. Kurio klokken din vises ikke når andre enheter skanner. Sør for at Bluetooth® tilkoblingen på Kurio klokken din er på og at den er synlig for andre enheter. (Du kan sjekke statusen i «»INNSTILLINGER / SYSTEM / BLUETOOTH® / SYNLIGHET»» (status må være PÅ). Sørg for at Kurio klokken din ikke er aktivt koblet til en annen enhet. Hvis den er det, må du først koble fra den enheten før du er synlig og klar for å kobles til enheten du vil.

Generelle instillinger

Gå inn på INNSTILLINGER/DISPLAY/SKJERM for å stille inn hvilemodus fra 6 til 60 sekunder.

Du har to muligheter. Den første: Sveip ned for å se alternativ-linjen, her kan du stille inn volumet. Andre mulighet: gå inn på INNSTILLINGER/LYD hvor du kan justere volumet og til og med sette på lydløst hvis du vil.

Gå inn på INNSTILLINGER/DISPLAY/SKJERM for å justere lysstyrken

Kurio klokke Messenger

Før du starter appen, koble til Android enheten til Kurio klokken gjennom innstillinger/Bluetooth menyen av Android enheten.

Sørg for at volumet til Android enheten er høyt nok.

Andre spørsmål

Kurio klokken kan ikke oppdateres.

Lengden til armbåndet er fra 13cm til 25cm i omkrets. Det er 6 hull for å tilpasse Kurio Klokken til håndleddet ditt.

Det er ikke mulig å legge til applikasjoner eller spill på Kurio klokken.

Kurio Klokken kan telle skrittene dine når du setter på Aktivitets-trackeren. Du kommer til og med til å få gøyale varsler hver gang du har nådd et nytt mål som å ha gått i 30 minutt.

Du trenger ikke internett for å bruke Kurio Klokken.

Du trenger ikke en smarttelefon for å bruke Kurio Klokken.

Kurio Klokken har ikke GPS.

Nei, du kan ikke koble til Kurio Klokken din til et trådløst nettverk.

Kurio klokken kan kobles til iPhone via Bluetooth. Men Kurio klokke meldings-appen er ikke tilgjengelig for iPhone.

Ja du kan sette inn et SD kort i leseren på høyresiden av Kurio Klokken.

Nei det følger ikke med Kurio Klokken.

For å lagre blider og få tilgang på dem fra Kurio klokken, vennligst gjør følgende:

• Sett inn SD kortet i Kurio klokken.
  • Under innstillinger, velg alternativene SYSTEM/LAGRE, trykk Bilder/Video lagret på = SD kort. Gå ut fra innstillinger.
  • Sett nå inn SD kortet i datamaskinen din.
  • Lagre bildene på SD kortet i kategorien merket GALLERI.
  • Sett inn SD kortet i Kurio klokken
  • I INNSTILLINGER, velg alternativet SYSTEM/LAGRE, trykk Bilder/Videoer lagret på = SD kort. Gå ut fra innstillinger.
  • Nå kan du gå inn på GALLERI og se bildene dine.

MERK: Dette er den samme prosessen som når du vil lagre musikk på SD kortet ditt. Bare lagre musikkfilene i kategorien musikk.

Standardinnstillingen er at bildene og videoene lagres på det interne minnet.

Du kan lagre rundt 800 bilder eller 200 videoer på 10 sekunder.

Du må installere Kurio klokke appen på Android enheten din for å kunne utveksle meldingen mellom to enheter.

4 språk: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk.

Det tar to og en halt time å lade Kurio klokken. Og utladningstiden er rundt 2 timer (hvis den er i bruk hele tiden).

Det stemmer at en fabrikk reset kommer til å slette all informasjonen som er lagret på enheten din, inkludert pre-loadede musikkfiler.

Hvis enheten har fryst, prøv å skru den av og på igjen.

Hvis du ikke kan skru den av, vennligst trykk på Reset knappen.
For å gjøre dette – vennligst merk at Reset knappen er plassert på venstresiden av Kurio klokken, under USB gummi-coveret. Når du har løftet USB gummi-coveret, kommer du til å se et lite hull. Sett inn en binders i hullet, og trykk en gang for reset.

Dette kommer automatisk til å restarte Kurio klokken.

For å gjøre dette – vennligst merk at Reset knappen er plassert på venstresiden av Kurio klokken, under USB gummi-coveret. Når du har løftet USB gummi-coveret, kommer du til å se et lite hull. Sett inn en binders i hullet, og trykk en gang for reset. Dette kommer automatisk til å restarte Kurio klokken.

Ja du kan endre dem. Du må gå inn på instillinger og skrive inn passordet ditt, du kan finne passordet ditt i bruksanvisningen.