Trenger du hjelp med din Kurio?

Mange kan raskt løse tekniske problemer ved å sjekke våre ofte stilte spørsmål før de kontakter teknisk support. Vennligst ta en titt og se om det inneholder svar for deg.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

In Denmark, Norway, Finland and Swedeen only at POWER.

Documents & Manuals

User Guide, Warranty Policy…

FAQ

Frequently Asked Questions, Troubleshooting, and More!

Dokumenter og håndbøker

Brukerhåndbok

Garantivilkår

Ofte Stilte Spørsmål

Top Spørsmål

Google Assistant er allerede installert. For å sette den opp, trykk lenge på startknappen og vent til Google Assistant åpnes. For mer informasjon besøk nettsiden Google Assistant: https://assistant.google.com/intl/en_uk/

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Gå til «Kundetjeneste», trykk på «Deaktiver barnemodus» for å avslutte eller slå av barnemodus.»

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Velg deretter «Android-innstillinger «, «System», » Tilbakestill alternativer » og deretter » Slett alle data » og til slutt » Tilbakestill nettbrett».
Vær oppmerksom på at dette vil slette alle data og apper.»

Noen av de forhåndsinnlagte må lastes ned først. Disse appene er merket med et lite blått ikon.

En barneprofil kan opprettes under den første oppsettingen eller ved å klikke på barnemodusaktiveringsikonet.

Nei det finnes ingen HDMI-port på Kurio Tablet. Men du kan koble nettbrettet til et smart-TV ved hjelp av Wi-Fi-tilkoblingen, eller hvis du bruker en Google Chromecast, kan du koble det til ved hjelp av Google Home-appen.

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Herfra kan du sette opp barnekontoen med appadministrasjon, tidskontroll, nettfiltrering …»

«Hvis du har mistet eller glemt passordet ditt, må du gå til googles nettside:
https://accounts.google.com/signin/recovery
Hvis du ikke får e-post med tilbakestilling av passord, kan du:
– Sjekke søppelposten din
– Legge noreply@google.com til adresseboken din
– Sjekke alle e-postadressene du kan ha brukt for å registrere deg eller logge deg inn på kontoen din
– For å be om en ny e-post for tilbakestilling, følg trinnene under tilbakestilling av konto
Hvis du fremdeles ikke kan tilbakestille Google-passordet ditt etter alle disse trinnene, kan du kontakte Googles brukerstøtte.»

«Hvis Wi-Fi ikke ble satt opp da nettbrettet ble satt opp første gang, kan du følge trinnene under:
Angi Wi-Fi-parameterne ved å trekke ned Android-menyen fra toppen av skjermen.
Rullegardinmenyen viser et Wi-Fi-ikon. Hvis du trykker på det en gang, slår du Wi-Fi-mottakeren på/av.
Hvis du trykker på Wi-Fi- navnet under ikonet, vises hotspotskjermen. Velg ønsket nettverk fra listen for å fullføre oppsettet.
Du kan også få tilgang til Wi-Fi- oppsett fra Kurio Genius-skrivebordet ved å velge Android-innstillinger og deretter velge ønsket Wi-Fi-nettverk.»

Sette opp Kurio Tablet

«1 nettbrett
1 støtsikkert silikondeksel
1 USB-adapter
1 USB-kabel
En hurtigguide»

«Du kan motta oppdateringer fra Kurio automatisk, eller du kan se etter nye oppdateringer manuelt.
Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.

In Kurio Genius, velger du «Kundetjeneste» og deretter » Programvareoppdatering «.
For å akselerere nedlastingsprosessen, kan det være lurt å sørge for at nettbrettet befinner seg i nærheten av Wi-Fi-hotspot.
Før du går videre, må du lese den viktige informasjonen under:
– Sørg for at enheten er koblet til en strømkilde.
– Ikke utfør andre aktiviteter, og ikke slå av nettbrettet.
Data og apper påvirkes ikke av prosessen, men det anbefales på det sterkeste at du sikkerhetskopierer viktige personlige filer før du fortsetter.»

«Hvis Wi-Fi ikke ble satt opp da nettbrettet ble satt opp første gang, kan du følge trinnene under:
Angi Wi-Fi-parameterne ved å trekke ned Android-menyen fra toppen av skjermen.
Rullegardinmenyen viser et Wi-Fi-ikon. Hvis du trykker på det en gang, slår du Wi-Fi-mottakeren på/av.
Hvis du trykker på Wi-Fi- navnet under ikonet, vises hotspotskjermen. Velg ønsket nettverk fra listen for å fullføre oppsettet.
Du kan også få tilgang til Wi-Fi- oppsett fra Kurio Genius-skrivebordet ved å velge Android-innstillinger og deretter velge ønsket Wi-Fi-nettverk.»

Ja, last ned Androids filoverføringsprogramvare (lenke: https://www.android.com/filetransfer/). Når det er gjort, vil Mac-en gjenkjenne nettbrettet.

Hvis nettbrettet viser demonstrasjonsvideoen fra butikken og krever passord, er nettbrettet i butikkmodus og krever teknisk støtte. Gå til www.kurioworld.com, velg «Support», velg nettbrettmodell og velg deretter kontakt teknisk support.

«To app-butikker er forhåndsinstallert på nettbrettet:
– Google Play Store
– Kidoz store
I barneprofilen er Google Play Store ikke godkjent som standard. Hvis du vil gi tilgang til Google Play Store, åpner du Kurio Genius ved å trykke på hjulet nede til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inne med foreldrepassordet. Gå til » Appadministrasjon», og trykk på Google Play Store-ikonet for å oppheve blokkeringen.
Google Play Store er nå tilgjengelig på barnets profil fra fanen “Alle apper”.
Kidoz Store er tilgjengelig som standard i barneprofilen (knapp nede i venstre hjørne eller under fanen “Alle apper”).»

Spørsmål om apper

For alle tredjepartsapper, vennligst kontakt apputvikleren via appbutikken eller via appen. Det er vanligvis en hjelpeknapp i selve appen, eller du kan be om støtte via nettsiden deres.

«Du kan laste ned flere apper med Google Play Store og Kidoz Store.
Google Play Store er tilgjengelig i barneprofilen under fanen «Alle apper» etter at den er godkjent i App Management-menyen.
Kidoz Store er tilgjengelig som standard i barneprofilen (nederst til venstre på skjermen eller under fanen «Alle apper»).»

«Nettbrettet bruker Android Pie (9), det betyr at et mikro SD-kort kan brukes som intern lagring til å installere apper og lagre appdata.
Sett inn et mikro SD-kort, velg: «Bruk som intern lagring»
Systemet vil da spørre om du vil flytte data til ny lagring. Velg «Flytt nå»
ADVARSEL: Ikke ta ut SD-kortet mens det formateres. Hvis du velger å bruke mikro SD-kort som intern lagring, vil Android-systemet formatere det slik at det ikke blir gjenkjent av andre enheter.
Ikke ta mikro SD-kortet ut av enheten. Hvis du fjerner det, kan det hende at enheten og appene ikke fungerer som de skal. For å fikse dette, sett inn det eksisterende mikro SD-kortet på nytt.
RÅD:
Mikro SD-kortet bør ikke være større enn 32 GB.
Hvis du får en melding om at «SD-kortet ditt er tregt …», prøv å unngå å bruke SD-kortet, da det vil påvirke ytelsen til nettbrettet. Råd: Når du kjøper et SD-kort, bør du sjekke lese-/ skrivehastigheten.
Merk at noen apper ikke vil flytte til SD-kortet (dette er utviklerens valg, ikke Kurios). For å prøve å flytte det til SD-kortet likevel, må du gå til «Android-innstillinger», velg «Apper og varsler «, velg appen du vil flytte, gå deretter til» Lagre «og trykk til slutt på» Endre «.»

«1. alternativ:
For å fjerne apper du ikke bruker lenger, åpner du Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Gå til » Appadministrasjon »
Dra og slipp appen inn til søplakassa (søppelkasse øverst)

2. alternativ:
For å fjerne apper du ikke vil ha mer, åpner du Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Gå til «Android-innstillinger», trykk på «Apper og varsler» og deretter på «Se alle apper»
Vær oppmerksom på at hvis du fjerner en av de forhåndsnedlastede appene våre, vil den fremdeles være tilgjengelig for nedlasting senere i Kurio-menyen (hjem).»

Kurio Genius

Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus. Slå av nærhetssensoren i Kurio Genius.

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
I Kurio Genius slår du på tidsstyringen og velger tillatt tid.
Hvis du velger å konfigurere tidsstyringen til daglig, må du trykke på av/på-knappen nederst til høyre på skjermen, ellers mister du oppsettet.»

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Gå til «Appadministrasjon» i Kurio Genius-menyen for å tillate eller blokkere apper fra listen: Merk av for appene du vil tillate eller blokkere.
Alle tillatte apper (med et grønt kryss) vises i barneprofilgrensesnittet. Blokkerte apper (med rødt kryss) vises ikke i barneprofilgrensesnittet.»

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
Hovedskjermen til Kurio Genius viser informasjon om internettinnstillinger for barnet. Trykk på «internettilgang» for å konfigurere. Dette gir deg to alternativer for internettilgang
– Innholdsfiltrering: Dette lar deg filtrere nettsteder etter kategori. Standardinnstillingene er basert på alderen til barnet ditt. Vårt avanserte filtreringssystem tillater brukere å surfe på nettet trygt ved å blokkere nettsteder som kan inneholde upassende innhold i henhold til barnets alder. Du kan også tilpasse nettfiltrering ved å bytte til «egendefinerte parametere» nederst på skjermen og ved å aktivere eller deaktivere hver kategori. Du kan fremdeles bruke de forhåndsinnstilte parameterne når som helst ved å trykke «Sett til gjeldende alder»
– Nettliste: Denne delen lar deg blokkere eller tillate spesifikke nettsider. Disse må skrives med den fullstendige nettadressen, som f.eks. for google.com: http://www.google.com Disse filtrene fungerer bare for «Nettleser»-appen.»

«Trykk på hjulet nederst til høyre på skjermen, og trykk deretter på lyspæreikonet Her blir du bedt om å logge deg inn. Trykk på «Jeg har glemt passordet» og følg instruksjonene.
Merk: serienummeret begynner med «311111» (vises på baksiden av nettbrettet), og du bør skrive det på denne måten xxxx xxxx xxxx xxxxx xxx»

Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus. Velg «Endre passord».

«Åpne Kurio Genius ved å trykke på hjulet nederst til høyre på skjermen. Trykk på lyspæreikonet, og logg deg inn med foreldrepassordet ditt. Nå er du i Kurio Genius-modus.
I venstre hjørne av skjermen kan du endre informasjon om barnet.»

«Under det første nettbrettoppsettet må du oppgi passordet for Google-kontoen og deretter et foreldrepassord.
Google-passordet brukes til å konfigurere tilgang til Google Play Store og for å sikre tilgang til nettbrettet (så er det fullstendig kontrollert av Google).
Det andre passordet brukes til å sikre tilgang til KURIO Genius foreldrekontrolls dashbord, som lar deg administrere innstillinger og nettbrettilgang for barnet ditt.»

Kurio Launcher

Velg avatarikonet for å endre avatar, eller velg bakgrunnsbildeikonet for å endre bakgrunnsbilde. De befinner seg nederst på skjermen.

Dra og slipp appen på toppen av stjernen «Legg til i favoritter»-ikonet øverst på skjermen.