Useimmat voivat ratkaista tekniset ongelmat nopeasti tarkistamalla usein kysytyt kysymykset ennen yhteydenottoa tekniseen tukeen. Katso nopeuttaako se ongelman ratkaisua.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Dokumentit & Manuaalit

Käyttöopas, Takuukäytäntö…

Miten… Videotutoriaalit

Katso videomme: Miten…

UKK

Usein kysytyt kysymykset, ongelmanratkaisu ja muuta!

Documentit & Manuaalit

Käyttöopas

Takuukäytäntö

UKK

Bluetooth®

Saadaksesi kaiken irti Bluetooth-yhteydestäsi, ole hyvä ja seuraa alla lueteltuja suosituksia
Voit käyttää Bluetooth-yhteyttä:

• lähettääksesi viestin toiseen Kurio Kelloon
  • lähettääksesi viestejä Android Älypuhelimiin tai tabletteihin käyttämällä meidän Kurio Kello Viestit-sovellustamme (lataa ilmaiseksi Google Playsta)
  • pelataksesi kaksinpelinä Ristinollaa ja Laivanupotusta toisen Kurio Kellon kanssa
  • käytä Bluetoothia oheislaitteena Android Älypuhelimelle tai tabletille (esimerkiksi soittaaksesi tai vastaanottaaksesi puheluita Kurio Kellollasi tai kuunnellaksesi musiikkia Kurio Kellosi kaiuttimista.)

Bluetooth-kuulokkeiden yhdistäminen on yhtä helppoa kuin toisen Kurio Kellon yhdistäminen laitteeseesi. Seuraa yllämainittuja toimintaperiaatteita.

Älypuhelimesi jakaa oletuksena yhteystietosi Bluetooth-laitteen kanssa. Voit välttää epähaluttuja puheluita Bluetooth-asetuksistasi. Jätä ruksimatta ”yhteystietojen jakaminen”-kenttä.

1. Tärkeää: Bluetooth voidaan aktiivisesti yhdistää vain yhteen laitteeseen kerrallaan. Jos haluat katkaista yhteyden toiseen laitteeseen (kuten toiseen Kurio Kelloon) yhdistääksesi uuteen laitteeseen, yksinkertaisesti katkaise Kurio Kellosi virta ja käynnistä uudelleen. Tämä antaa mahdollisuuden yhdistää uuteen laitteeseen
  2. Bluetoothilla on normaalisti noin. 10 metrin toimintasäde
  3. Bluetooth yhteys on oletuksena pois päältä (OFF) pitkittääkseen akun kestoa. Bluetooth on hyvä laittaa pois päältä, kun sitä ei käytetä
  4. Jos sinulla on koskaan ongelmia Bluetoothin kanssa, yleensä Kurio Kellosi uudelleen käynnistys selvittää tilanteen
  1. Laita Bluetooth päälle. Kurio kellosi valikosta kosketa ”Bluetooth” ikonia muuttaaksesi sen siniseksi (kun ikoni on sininen, se tarkoittaa, että Bluetooth on PÄÄLLÄ).
  2. Etsi lähellä olevia laitteita – Mene ”ASETUKSET”, valitse ”VERKKOYHTEYDET”, ” BLUETOOTH”, ja ”MINUN LAITTEENI”. ”SKANNAA” ja anna laitteen skannata läheisiä laitteita.
    Havaitsee kaikki Bluetooth laitteet
    – 10 metrin säteellä
    -Joiden Bluetooth on päällä
    -Jotka ovat näkyviä muille laitteille
    – Jotka eivät ole jo valmiiksi yhdistettyinä toiseen laitteeseen
  3. Valitse laite, johon haluat yhdistää
  4. Laitteet yhdistyvät ja muodostavat laiteparin, paina ”Kyllä” pääsykoodin näkyessä näytöllä. Laite käy läpi samantapaisen prosessin.
  1. Kurio Kellosi näyttää ”YHDISTETÄÄN” viestiä pitkän aikaa, muttei näytä yhdistävän laitetta. Jos ”YHDISTETÄÄN” viesti näkyy noin yli 20s. ajan, käynnistä molemmat laitteet uudelleen (tarkista, että Bluetooth on päällä)
  2. Kurio Kellosi näyttää ”YHDISTÄMINEN EPÄONNISTUI” viestin. Yritä yhdistää uudelleen – jos tämä ei toimi, käynnistä molemmat laitteet uudelleen ja yritä yhdistää uudestaan (tarkista, että Bluetooth on päällä)
  3. Kun yhdistät Kurio Kelloasi, joskus toisen laitteen täytyy aloittaa yhdistäminen. Näissä tapauksissa , yksinkertaisesti pyydä laitteen omistajaa aloittamaan yhdistäminen hänen laitteestaan
  4. Skannatessa Kurio Kellosi ei löydä yhdistettävää laitetta. Varmista Bluetooth -yhteyden olevan päällä ja näkyvissä. Varmista, ettei laite ole aktiivisesti liitetty johonkin toiseen laitteeseen. Jos on, katkaise yhteys laitteeseen ennen, kuin se näkyy ja voidaan yhdistää muihin laitteisiin.
  5. Kurio Kellosi ei tule esiin muilla laitteilla. Varmista, että Kurio Kellosi Bluetooth on päällä ja näkyvillä muille laitteille.(Voit tarkistaa statuksen kohdasta ”ASETUKSET”-” VERKKOYHTEYDET”-”BLUETOOTH”-”NÄKYVYYS” (statuksen täytyy olla PÄÄLLÄ))

Varmista ettei Kurio Kellosi ole aktiivisesti yhdistettynä toiseen laitteeseen. Jos on, katkaise ensin yhteys laitteeseen ennen kuin Kurio Kellosi tulee näkyviin muille laitteille ja siihen voidaan yhdistyä.

Yleiset asetukset

Mene ASETUKSET
NÄYTTÖ ja voit valita näytön sammumisajan välille 6-60sec.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit: pyyhkäistä alas saadaksesi vaihtoehto valikon näkyviin, voit säätää äänenvoimakkuutta tästä. Tai: mene ASETUKSET
ÄÄNET ja säädä äänenvoimakkuutta tai aseta laite äänettömälle.

Mene ASETUKSET
NÄYTTÖ ja voit säätää näytön kirkkautta.

Kurio Kello Messenger

Ennen kuin avaat sovelluksen, yhdistä Android laitteesi Kurio Kelloosi Bluetooth asetusten kautta.

Varmista, että laitteesi äänenvoimakkuus on tarpeaksi kovalla.

Muita Kysymyksiä

Kurio Kelloa ei voida päivittää

Kurio Kellosi rannekkeen ympärysmitta on 13-25cm. Rannekkeessa on kuusi (6) reikää, joiden avulla voit säätää Kurio Kellosi omaan ranteeseen sopivaksi.

Ei ole mahdollista lisätä sovelluksia tai pelejä Kurio Kelloosi

Kurio Kellosi toimii myös askelmittarina, kun Aktiivisuusseuranta on päällä. Saat jopa hauskoja ilmoituksia aina saavuttaessasi uuden tavoitteen; esimerkiksi kun olet kävellyt 30 minuuttia.

Et tarvitse internet-yhteyttä käyttääksesi Kurio Kelloasi.

Et tarvitse älypuhelinta käyttääksesi Kurio Kelloasi.

Kurio Kellossasi ei ole GPS:ää.

Ei, Kurio Kelloasi ei voida yhdistää Wi-Fi/WLAN-verkkoon.

Kurio Kello voidaan yhdistää Bluetoothin välityksellä iPhoneen. Mutta Kurio Kellon Messenger sovellus ei ole tarjolla iPhonelle.

Kyllä, voit asentaa SD-kortin Kurio Kellosi oikealla puolella olevaan muistikorttipaikkaan.

Ei, muistikortti ei tule Kurio Kellosi mukana.

Tallentaaksesi kuvia ja nähdäksesi ne Kurio Kellossasi, seuraa näitä ohjeita: -aseta SD korttisi Kurio Kelloon

• Asetuksista valitse JÄRJESTELMÄ/TALLENNUS, paina Kuvat/videot tallennettu = SD Kortti. Poistu asetuksista.
  • nyt aseta SD korttisi tietokoneeseesi.
  • Tallenna kuvasi SD kortille GALLERIA kohtaan.
  • Aseta SD kortti Kurio Kelloosi
  • ASETUKSISSA valitse JÄRJESTELMÄ/TALLENNUS, paina Kuvat/Videot tallennettu= SD kortti. Poistu asetuksista.
  • Nyt voit nähdä kuvasi GALLERIASSA.

HUOM: Prosessi on sama, jos haluat tallentaa musiikkia SD kortillesi.Tallenna vain musiikki tiedostosi Musiikki kansioon.

Oletuksena kuvasi ja videosi tallentuvat laitteen sisäiseen muistiin.

Voit tallentaa noin 800 kuvaa tai 200×10 sekunnin kestoisia videoita

Sinun tulee asentaa Kurio Kello Messenger-sovellus Android laitteellesi, jotta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä laitteiden välillä.

4 languages : Danish, Swedish, Norwegian, Finnish (this sentence to be translated in Finnish)
/ Kurio Kellosi on saatavilla 4 kielellä : tanska, ruotsi, norja ja suomi.

Kurio Kellon akun lataamiseen kuluu kaksi ja puoli (2,5h) tuntia. Jatkuvassa käytössä akku kestää noin kaksi tuntia.

Totta, tehdasasetusten palautus poistaa kaiken tallennetun datan laitteellasi, mukaan lukien valmiiksi lataamasi musiikkitiedostot.

Jos laitteesi jumiutuu, koita kytkeä virta pois päältä ja käynnistää laite uudelleen

Jos et pysty sammuttamaan laitettasi, paina nollaus nappulaa. Nollaus painike sijaitsee Kurio Kellosi vasemmalla puolella, USB-kannen alla. Nosta USB-kansi ja näet pienen reiän. Aseta paperiliitin(klemmari) reikään ja paina kerran nollataksesi laitteesi.

Tämä käynnistää Kurio Kellosi automaattisesti uudelleen.

Kyllä, voit muuttaa I.C.E-asetuksia. Sinun täytyy käydä asetukset läpi ja syöttää salasanasi, jotta voit muuttaa I.C.E-asetuksia. Salasanasi löydät ohjekirjasta.