Mange kan hurtigt løse tekniske problemer ved at tjekke vores ofte stillede spørgsmål før de kontakter teknisk support. Venligst tag lidt tid og se om det indeholder svaret for dig.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog, garantivilkår …

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål, fejlfinding og mere!

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog

Garantivilkår

Ofte Stillede Spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk på pære-ikonet og log derefter ind med dit forældre kodeord
Hvordan forlader jeg børnetilstand?
• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk på pære-ikonet og log derefter ind med dit forældre kodeord
Hvordan forlader jeg børnetilstand?
• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk på pære-ikonet og log derefter ind med dit forældre kodeord
Hvordan forlader jeg børnetilstand?
• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk på pære-ikonet og log derefter ind med dit forældre kodeord
Hvordan forlader jeg børnetilstand?
• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk på pære-ikonet og log derefter ind med dit forældre kodeord
Hvordan forlader jeg børnetilstand?
• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk på pære-ikonet og log derefter ind med dit forældre kodeord
• Du er nu i Kurio Genius tilstand
• Vælg KUNDESUPPORT, og afslut derefter børnetilstand ved at trykke på Lås op børnetilstand

• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk derefter på pære-ikonet, log ind med dit forældre kodeord
• Gå til “Android-indstillinger”, “System”, “Nulstillingsindstillinger”, tryk på “Slet alle data” og tryk derefter på “Nulstil tabletten”.
“Bemærk at dette vil slette alle data og apps”

Nogle forinstallerede apps må dowloades først. Disse apps viser et blåt ikon

Børneprofilen kan laves når du sætter op for første gang, eller ved at klikke på aktivering af børnetilstand.

Nej, der er ingen HDMI-udgang på Kurio tabletten. Du kan derimod koble tabletten til et smart-TV via et trådløst netværk, eller hvis du bruger Google Chromecast kan du koble til ved at bruge appen Google Home.

• Gå til Kurio Genius menuen ved at røre hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk derefter på pære-ikonet og log ind med dit forældre kodeord
• Du er nu i Kurio Genius, hvor du kan sætte børneprofilen op med appkontrol, tidskontrol, netfiltrering…

Hvis du har mistet eller glemt dit kodeord, må du besøge Googlesiden:
Hvis du ikke modtager en gendannelses-email, venligst:
– Tjek dine mapper for spam
– Tilføj noreply@google.com i adressebogen
– Tjek alle e-mailadresserne du har brugt til at registrere dig eller logge dig ind på din konto
– Foratå bede om en ny gendannelses-e-mail, følg trinnene under gendannelse af konto
Hvis du efter alle disse trin fortsat ikke kan gendanne Google-kodeordet, kan du kontakte Google supporten.

Hvis en trådløs tilkobling ikke blev etableret under opsætning af tabletten kan du følge trinnene nedenfor:
• Angiv parametre for trådløst netværk ved at trække Android-menuen ned øverst på tabletskærmen
• I menuen vises et ikon for trådløst netværk. Hvis du trykker på det en gang, vil dette slå den trådløse modtager til/fra
• Hvis du trykker på navnet under ikonet for trådløst netværk vises menuen for trådløse netværk. Vælg ønsket trådløst netværk fra listen for at fuldføre opsætningen.
Du kan også få tilgang til opsætningen for trådløst netværk fra Kurio Genius kontrolpanelet ved at vælge alternativet Android-indstillinger og ønsket trådløst netværk.

Sådan sætter du din Kurio tablet op

1 tablet
1 silikone bumper/beskyttende cover
1 USB-adapter
1 USB-kabel
Hurtigstartvejledning

• Du kan modtage opdateringer fra Kurio automatisk, eller du kan tjekke efter nye opdateringer manuelt.
• Gå til Kurio Genius menuen ved at røre hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, tryk derefter på pære-ikonet og log ind med dit forældre kodeord
• I Kurio Genius, vælg kundesupport og tryk på softwareopdatering.
For at fremskynde downloadprocessen kan du have tabletten nær den trådløse netværks sender.
Læs venligst den vigtige information her under før du fortsætter:
• Du bør have enheten koblet til en strømkilde under hele processen.
• Sluk ikke enheden med Power-knappen under processen.
• Udfør ikke andre aktiviteter på enheden under processen.
• Dine data og programmer bliver ikke påvirket af processen, men i tilfælde der skulle opstå et problem med opgraderingen, anbefales det stærkt at du sikkerhedskopierer dine vigtige personlige filer før du fortsætter.

Hvis en trådløs tilkobling ikke blev etableret under opsætning af tabletten kan du følge trinnene nedenfor:
• Angiv parametre for trådløst netværk ved at trække Android-menuen ned øverst på tabletskærmen
• I menuen vises et ikon for trådløst netværk. Hvis du trykker på det en gang, vil dette slå den trådløse modtager til/fra
• Hvis du trykker på navnet under ikonet for trådløst netværk vises menuen for trådløse netværk. Vælg ønsket trådløst netværk fra listen for at fuldføre opsætningen.
Du kan også få tilgang til opsætningen for trådløst netværk fra Kurio Genius kontrolpanelet ved at vælge alternativet Android-indstillinger og ønsket trådløst netværk.

Ja, download venligst overføringsprogram for Android (link: https://www.android.com/filetransfer/). Når dette er installeret, vil Mac-maskinen genkende tabletten.

Hvis tabletten viser demo-videoen for butikken og kræver et kodeord, har du fået en tablet som er i butikstilstand og som kræver teknisk support, besøg venligst www.kurioworld.com, vælg support, tabletmodel, og vælg derefter kontakt teknisk support.

Android Go (8.1) tillader kun at lave én profil per enhed.Android Go (8.1) tillader kun at lave én profil per enhed.Android Go (8.1) tillader kun at lave én profil per enhed.

Det er to tilgængelige butikker som er forhåndsinstalleret på tabletten:
–          Google Play store-          Google Play store
–          Kidoz store-          Kidoz store
Google Play Store er ikke autorisert som standard i børneprofilen. Hvis du vil autoriserer tilgang til Google Play Store, tilføj i Kurio Genius ved at trykke på det lille hjul nederst til højre på skærmen, og vælg pære-ikonet. Gå til appkontrol og kryds af Google Play Store-ikonet.
Google Play Store vil være tilgængelig i børneprofilen under “Alle apps”-fanen.
Kidoz Store er tilgængelig som standard i børneprofilen (i nedre venstre hjørne eller i “Alle apps”-fanen).

App-relaterede spørgsmål

For alle tredjepart apps, kontakt venligst appudvikleren via app store eller via appen. Der er normalvis en hjælpeknap i selve appen, ellers du kan bede om support via deres hjemmeside.

Du kan tilføje flere apps med Google play store og Kidoz Store.
Google Play Store er ikke autorisert som standard i børneprofilen. Hvis du vil autoriserer tilgang til Google Play Store, tilføj i Kurio Genius ved at trykke på det lille hjul nederst til højre på skærmen, og vælg pære-ikonet. Gå til appkontrol og kryds af Google Play Store-ikonet.
Google Play Store vil være tilgængelig i børneprofilen under “Alle apps”-fanen.
Kidoz Store er tilgængelig som standard i børneprofilen (i nedre venstre hjørne eller i “Alle apps”-fanen).

Tabletten kører Android Go (8.1), som betyder at et micro SD-kort kan bruges som intern lagring for at installere apps og lagre appdata.
·         Sæt Micro SD-kortet i·         Sæt Micro SD-kortet i
·         Vælg: “Brug som intern hukommelse”
·         Systemet vil da spørge om du vil flytte data til nyt lagringssted. Vælg venligst ”Flyt nu”.
ADVARSEL: Du må ikke fjerne SD-kortet mens det formateres. Hvis du vælger at bruge micro SD-kort som intern lagring, vil Android-systemet formatere det på en måde som gør at det ikke bliver genkendt af andre enheder.
Micro SD-kortet bør ikke fjernes fra enheden. Hvis du fjerner det, kan det hænde at enheden og apps ikke fungerer rigtigt. For at fikse dette, må du sætte det eksisterende micro SD-kort i på ny.
RÅD:
•Micro SD-kortet bør ikke have større kapacitet end 32 GB
• Hvis du får en melding som “Dit SD-kort har lav hastighed …”, må du undgå at bruge SD-kortet, da det vil påvirke tablettens ydelse. Råd: Når du køber et SD-kort, kontroller læse/skrivehastigheden.
• Nogle apps vil ikke flytte til SD-kortet (dette er noget som udvikleren har bestemt, ikke Kurio). For at prøve alligevel at flytte den til SD-kortet, må du gå til Android-indstillinger, vælg “Apps og advarsler”, vælg appen du vil flytte, gå til “Lagring”, og tryk til sidst på “Ændre”.

Første valgmulighed:
– For at fjerne programmer du ikke bruger længere, gå til Kurio Genius ved at trykke hjulet nederst til højre på skærmen og tryk derefter på pære-ikonet.
– Gå til Appkontrol
– Træk og slip appen i papirkurven (papirkurven er øverst)
Anden valgmulighed:
• For at fjerne programmer du ikke længere vil have, gå til Kurio Genius ved at trykke hjulet nederst til højre på skærmen og tryk derefter på pære-ikonet for at vælge Kurio Genius
• Gå til Android-indstillinger, tryk på “Apps og advarsler” og derefter på “Se alle apps”
• Vælg appen du vil fjerne på listen og klik på afinstaller.
Bemærk hvis du fjerner en af vores forhåndsinstallerede apps, vil den fortsat være tilgængelig for download fra “Kurio”-fanen (hjem).

Kurio Genius

• Gå til Kurio Genius ved at trykke hjulet nederst til højre på skærmen, og vælg derefter pære-ikonet
• I Kurio Genius tænder du tidsstyring og vælger det ønskede tidspunkt.
•Hvis du vælger at konfigurere tidsstyringen til daglig, må du trykke på til/fra-knappen nederst til højre på skærmen, ellers du vil miste opsætningen.

• Gå til Kurio Genius ved at trykke hjulet nederst til højre på skærmen, og vælg derefter pære-ikonet
• I Kurio Genius menuen, gå til appkontrol for at tillade eller blokkere apps fra listen: Kryds af apps du vil tillade eller blokkere for denne profil.
• Alle tilladte apps vises på børneprofilens skærm. Alle blokkerede apps (med et rødt kryds) vises ikke på skærmen.

• Gå til Kurio Genius menuen ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, og tryk derefter pære-ikonet. Hovedskærmen for Kurio Genius viser information om barnets internetindstillinger. Tryk på “Internet-adgang”-overskriften for at konfigurere. Dette giver dig to alternativer for internet-adgang:
• Netfilter: Dette lader dig filtrere hjemmesider efter kategorier. Standardindstillingerne er baseret på barnets alder. Vores avancerede filtreringssystem lader brugerne surfe trygt på nettet ved at blokkere netsteder som kan indeholde upassende indhold i henhold til barnets alder. Du kan også tilpasse netfiltreringen ved at skifte til “egendefinerede parametre” nederst på skærmen og aktivere eller deaktivere filtrets skjold for hver kategori. Du kan fortsat bruge de forhåndsindstillede parametre når som helst ved at trykke “Sæt til gældende alder”.
• Netliste: Denne del lader dig blokkere eller godkende bestemte netsteder. Du må skrive på denne måde (eksempel med http://www.google.com) : google.com
ADVARSEL: Disse filtre vil kun fungere i “Browser”-appen.

• Tryk hjulet nederst til højre på skærmen og tryk derefter på pære-ikonet. Du bliver bedt om at logge ind. Tryk i stedet på “Jeg har glemt mit kodeord”, og følg instruktionerne.

• Gå til Kurio Genius ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen, og tryk derefter pære-ikonet. Når du er inde i Kurio Genius, vælg alternativet “ændre kodeord”.

• Gå til Kurio Genius ved at trykke hjul-ikonet nederst til højre på skærmen
• Velg pære-ikonet og log ind med dit forældrekodeord

• Under den indledende opsætning for tabletten må du angive kodeordet for Google-kontoen og derefter et forældrekodeord.
• Google kodeordet bruges til at konfigurere adgangen til Google Play butikken og for at sikre adgang til tabletten (som kontrolleres fuldt ud af Google).
• Det andet kodeord/PIN-koden/mønsteret bruges til at sikre adgang til forældrekontrolpanelet i Kurio Genius, som gør det muligt at administrere indstillingerne og adgangen til tabletten for barnet.

Kurio Launcher

• Tryk hjulet nederst til højre på skærmen
• Vælg avatar-ikonet for at ændre avataren, eller baggrundsbillede-ikonet for at ændre baggrunden.

• Træk og slip appen på stjernen “Tilføj til favoritter” (øverst)