Kurio TAB CONNECT 2019

Tarvitsetko apua Kurion kanssa?

Useimmat voivat ratkaista tekniset ongelmat nopeasti tarkistamalla usein kysytyt kysymykset ennen yhteydenottoa tekniseen tukeen. Katso nopeuttaako se ongelman ratkaisua.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Dokumentit & Manuaalit

Käyttöopas, Takuukäytäntö

UKK

Usein kysytyt kysymykset, ongelmanratkaisu ja muuta!

Dokumentit & Manuaalit

Käyttöopas

Takuukäytäntö

UKK

Usein kysytyt kysymykset

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
Miten lapsitilasta poistutaan?
• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
Miten lapsitilasta poistutaan?
• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
Miten lapsitilasta poistutaan?
• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
Miten lapsitilasta poistutaan?
• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
Miten lapsitilasta poistutaan?
• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
• Olet nyt Kurio Genius -tilassa
• Valitse ASIAKASPALVELU ja poistu lapsitilasta koskettamalla Lapsitilan avaus -painiketta

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeasta alakulmasta, paina sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
• Valitse Android-asetukset > Järjestelmä > Palautusasetukset, napauta ”Poista kaikki tiedot” ja napauta lopuksi ”Nollaa tabletti”.
Huomioi, että tämä poistaa kaikki tiedot ja sovellukset.

Osa esiladattavista sovelluksista on ladattava ensiksi. Näissä sovelluksissa on sininen kuvake.

Lapsiprofiilin voi luoda ensiasennuksen aikana tai klikkaamalla Lapsitilan aktivointi -painiketta.

Ei, Kurio-tabletissa ei ole HDMI-porttia. Voit kuitenkin kytkeä tablettisi älytelevisioon Wi-Fi-yhteydellä, tai jos käytät Google Chromecastia, voit yhdistää sen Google Home -sovelluksella.

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa, sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
• Olet nyt Kurio Geniuksessa, jossa voit määrittää lapsitilille sovelluksen hallinta-asetuksia, ajanhallinta-asetuksia, verkkosuodatusasetuksia…

Jos olet kadottanut tai unohtanut salasanasi, siirry Google-sivustolle:
Jos et saa salasanan palautusviestiä:
– Tarkista roskapostikansio
– Lisää noreply@google.com osoitekirjaasi
– Tarkista kaikki sähköpostiosoitteet, joita olet saattanut käyttää tilin rekisteröimiseen
– Pyydä toisen viestin lähettämistä seuraamalla palautusvaiheen ohjeita
Ota yhteyttä Googlen tukeen jos et kaikkien näiden vaiheiden jälkeen edelleenkään onnistu palauttamaan Googlen salasanaasi.

Jos Wi-Fi-yhteyttä ei määritetty tabletin asentamisen aikana, noudata seuraavia vaiheita:
• Syötä Wi-Fi-parametrit liu’uttamalla Android-alasvetovalikon alas tablettinäytön yläreunasta
• Alasvetovalikosta löytyy Wi-Fi-kuvake. Jos painat sitä kerran, se kytkee tabletin Wi-Fi-vastaanoton päälle tai pois päältä
• Jos painat kuvakkeen alla olevaa Wi-Fi-nimeä, kuuluvuusaluenäyttö avautuu. Viimeistele määritys valitsemalla luettelosta haluamasi Wi-Fi-verkko.
Voit myös määrittää Wi-Fi-yhteyden Kurio Genius -hallintapaneelista valitsemalla Android-asetukset ja valitsemalla haluamasi Wi-Fi-verkon.

Kurio-tabletin asentaminen

1 tabletti
1 silikonisuojus
1 USB-adapteri
1 USB-johto
Pika-asennusopas

• Voit päivittää Kurion automaattisesti ja tarkistaa uudet päivitykset manuaalisesti.
• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla rataskuvaketta näytön oikeassa alakulmassa, sitten hehkulamppukuvaketta , ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla
• Valitse Kurio Geniuksessa ”Asiakaspalvelu” ja napsauta sitten ”Ohjelmistopäivitys”.
Nopeuta latausta pitämällä tabletti lähellä Wi-Fi-kuuluvuusaluetta.
Lue alla olevat tiedot ennen jatkamista:
• Pidä laitteesi tämän aikana kytkettynä virtalähteeseen.
• Älä sammuta laitettasi virtapainikkeesta tämän aikana.
• Älä tee tämän aikana laitteellasi mitään muuta.
• Tämä ei vaikuta tietoihisi ja sovelluksiisi, mutta mikäli päivityksessä ilmenee ongelmia, suosittelemme varmuuskopioimaan tärkeät tietosi ennen jatkamista.

Jos Wi-Fi-yhteyttä ei määritetty tabletin asentamisen aikana, noudata seuraavia vaiheita:
• Syötä Wi-Fi-parametrit liu’uttamalla Android-alasvetovalikon alas tablettinäytön yläreunasta
• Alasvetovalikosta löytyy Wi-Fi-kuvake. Jos painat sitä kerran, se kytkee tabletin Wi-Fi-vastaanoton päälle tai pois päältä
• Jos painat kuvakkeen alla olevaa Wi-Fi-nimeä, kuuluvuusaluenäyttö avautuu. Viimeistele määritys valitsemalla luettelosta haluamasi Wi-Fi-verkko.
Voit myös määrittää Wi-Fi-yhteyden Kurio Genius -hallintapaneelista valitsemalla Android-asetukset ja valitsemalla haluamasi Wi-Fi-verkon.

Kyllä, lataa Android-tiedoston siirto-ohjelmisto (linkki: https://www.android.com/filetransfer/ ). Asennuksen jälkeen Mac tunnistaa tabletin.

Jos tablettisi näyttää demo-videota ja pyytää salasanaa, sinulle on annettu myyntitilassa oleva tabletti, joka edellyttää teknistä tukea. Siirry osoitteeseen www.kurioworld.com, valitse Tuki, tablettimalli ja valitse sitten Ota yhteyttä tekniseen tukeen.

Android Go (8.1) mahdollistaa vain yhden profiilin luomisen laitetta kohti.

Tablettiin on esiasennettu kaksi sovelluskauppaa:
–          Google Play-          Google Play
–          Kidoz-          Kidoz
Google Play on oletuksena otettu pois käytöstä lapsiprofiilista. Salli Google Play Storen käyttö siirtymällä Kurio Geniukseen koskettamalla pientä ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake. Siirry sovelluksien hallintaan ja valitse Google Play Store -kuvake.
Tämän jälkeen Google Play Store löytyy lapsiprofiilin Kaikki sovellukset -välilehdeltä.
Kidoz-sovelluskauppa on käytettävissä lapsiprofiilissa oletuksena (vasenoikea alakulma tai Kaikki sovellukset -välilehti).

Sovellukseen liittyvät kysymykset

Ota kolmansien osapuolten sovellusten osalta yhteyttä sovelluksen kehittäjään sovelluskaupan tai sovelluksen kautta. Sovelluksessa on yleensä tukipainike tai voit pyytää tukea kehittäjän sivuston kautta.

Voit lisätä sovelluksia Google Play- ja Kidoz-sovelluskaupoista.
Google Play on oletuksena otettu pois käytöstä lapsiprofiilista. Salli Google Play Storen käyttö siirtymällä Kurio Geniukseen koskettamalla pientä ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake. Siirry sovelluksien hallintaan ja valitse Google Play Store.
Tämän jälkeen Google Play Store löytyy lapsiprofiilin Kaikki sovellukset -välilehdeltä.
Kidoz-sovelluskauppa on käytettävissä lapsiprofiilissa oletuksena (vasenoikea alakulma tai Kaikki sovellukset -välilehti).

Tabletissa on Android Go (8.1) -käyttöjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että micro-SD-korttia voi käyttää sisäisenä tallennustilana sovellusten lataamiseen ja tietojen tallentamiseen.
·         Aseta micro-SD-kortti·         Aseta micro-SD-kortti
·         Valitse: ”Käytä sisäisenä tallennustilana”
·         Järjestelmä kysyy, haluatko siirtää tiedot uuteen tallennustilaan. Valitse ”Siirrä nyt”.
VAROITUS: Älä poista SD-korttia alustuksen aikana. Jos päätät käyttää micro-SD-korttia sisäisenä tallennustilana, Android-järjestelmä alustaa sen niin, että muut laitteet eivät enää tunnista sitä.
Micro-SD-korttia ei voi poistaa laitteesta. Jos poistat sen, laite ja sovellukset eivät välttämättä toimi oikein. Korjaa ongelma asettamalla micro-SD-kortti uudelleen.
NEUVO:
• Micro-SD-kortti saa olla enintään 32 GB suuruinen
• Jos näet viestin, kuten ”SD-korttisi on hidas…”, kokeile välttää SD-kortin käyttämistä, sillä se vaikuttaa tabletin suoritustehoon. Neuvo: Ostaessasi SD-kortin, tarkista luku-/kirjoitusnopeus.
• Jotkin sovellukset eivät siirry SD-kortille (tämä on kehittäjän valinta, ei Kurion). Yritä siirtää sovellukset SD-kortille siirtymällä Android-asetuksiin, valitsemalla ”Sovellukset & ilmoitukset” sekä siirrettävä sovellus, siirry sitten kohtaan ”Tallennus” ja napauta lopuksi ”Muuta”.

1. vaihtoehto:
– Poista tarpeettomia sovelluksia siirtymällä Kurio Geniukseen koskettamalla pientä ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake.
– Siirry sovellusten hallintaan
– Raahaa ja pudota sovellus roskakoriin (roskakori on näytön yläreunassa)
2. vaihtoehto:
• Poista tarpeettomia sovelluksia siirtymällä Kurio Geniukseen koskettamalla pientä ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake.
• Siirry Android-asetuksiin, napauta ”Sovellukset ja ilmoitukset” ja sitten ”Näytä kaikki sovellukset”
• Valitse luettelosta poistettava sovellus ja napauta ”Poista asennus”.
Huomioi, että jos poistat esiladattuja sovelluksiamme, ne ovat silti ladattavissa Kurio-välilehdeltä (aloitusnäyttö).

Kurio Genius

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake
• Kytke Kurio Geniuksessa ajanhallinta päälle ja valitse haluamasi aikaikkuna.
• Jos päätät määrittää ajanhallinnan päivittäiseksi, sinun on napautettava näytön oikean alakulman on/off-painiketta, muussa tapauksessa määritys ei tallennu.

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake
• Siirry Kurio Geniuksessa sovellusten hallintaan salliaksesi tai estääksesi sovelluksia luettelosta: Valitse sovellukset, jotka haluat sallia tai estää tästä profiilista.
”• Kaikki sallitut sovellukset näkyvät lapsiprofiilin käyttöliittymässä. Kaikki estetyt sovellukset
(jotka on merkitty punaisella rastilla) eivät näy profiilin käyttöliittymässä. • Kaikki sallitut sovellukset näkyvät lapsiprofiilin käyttöliittymässä. Kaikki estetyt sovellukset
(jotka on merkitty punaisella rastilla) eivät näy profiilin käyttöliittymässä. • Kaikki sallitut sovellukset näkyvät lapsiprofiilin käyttöliittymässä. Kaikki estetyt sovellukset
(jotka on merkitty punaisella rastilla) eivät näy profiilin käyttöliittymässä.”

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten hehkulamppukuvake. Kurio Geniuksen päänäyttö näyttää lapsen verkkoasetusten tiedot. Määritä asetukset painamalla Verkkokäyttö-otsikkoa. Täältä voit määrittää verkkokäyttöä kahdella tavalla:
• Verkkosuodatus: Tämän avulla voit suodattaa verkkosivustoja kategorioiden mukaan. Oletusasetukset perustuvat lapsen iälle. Kehittyneen suodatusjärjestelmämme avulla käyttäjät voivat selata verkkoa turvallisesti estämällä sivustoja, jotka voivat sisältää sopimatonta sisältöä lapsen iän mukaisesti. Voit myös mukauttaa verkkosuodatusta muokkaamalla mukautettuja parametrejä näytön alareunasta sekä aktivoimalla tai poistamalla kunkin kategorian suodatuksen pois käytöstä. Voit käyttää esiasetettuja parametrejä milloin tahansa painamalla ”Määritä nykyiselle iälle”.
• Verkkoluettelo: Tässä osiossa voit estää tai hyväksyä tiettyjä sivustoja. Sinun on kirjoitettava tällä tavoin (esimerkki http://www.google.com) : google.com
VAROITUS: Nämä suodattimet ovat käytössä ainoastaan Selain-sovelluksessa.

• Kosketa ratasta näytön oikeassa alakulmassa ja paina sitten hehkulamppukuvaketta. Tämän jälkeen sinun on kirjauduttava sisään. Napauta sen sijaan ”Unohdin salasanani” ja seuraa ohjeita.

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeasta alakulmasta ja sitten hehkulamppukuvaketta. Valitse Kurio Geniuksessa ”vaihda salasana”.

• Siirry Kurio Geniukseen koskettamalla ratasta näytön oikeassa alakulmassa
• Valitse hehkulamppukuvake ja kirjaudu sisään vanhempien salasanalla

• Tabletin ensimmäisen asennuksen aikana on syötettävä Google-tilin salasana sekä vanhempien salasana.
• Google-salasanaa käytetään Google Play Storen käyttöön ja turvaamaan tabletin käyttöoikeudet (eli se on täysin Googlen hallinnoima).
• Toista salasanaa/pin-koodia/kuviota käytetään turvaamaan käyttöoikeudet KURIO Geniuksen vanhempien hallintapaneelissa, jossa voit hallita asetuksia ja lapsesi käyttöoikeuksia.

Kurio Launcher

• Kosketa ratasta tabletin oikeasta alakulmasta
• Muuta avatar valitsemalla avatar-kuvake sekä taustakuvaa valitsemalla taustakuvakuvake.

• Raahaa ja pudota sovellus ”Lisää suosikkeihin” -valikon yläreunaan