Behøver du hjælp med din Kurio?

Mange kan hurtigt løse tekniske problemer ved at tjekke vores ofte stillede spørgsmål før de kontakter teknisk support. Venligst tag lidt tid og se om det indeholder svaret for dig.

If any problems contact the shop or Online place where you bought the tablet.

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog, garantivilkår …

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål, fejlfinding og mere!

Dokumenter og håndbøger

Brugerhåndbog

Garantivilkår

Ofte Stillede Spørgsmål

Top Questions

Så snart du har aktiveret barnetilstand efter den første opsætning, er du ikke længere i stand til at forlade barnetilstanden.

Inden du forsøger nogen fabriksnulstilling, skal du kontakte vores Kurio support team:

• Ved at gå ind i Kurio Genius forældrekontrolpanelet / sektionen kundeservice, direkte på tabletten. Vælg derefter TEKNISK SUPPORT og udfyld formularen.
  • Ved at besøge vores hjemmeside www.kurioworld.com og klikke på KUNDESERVICE knappen
  • Eller ved at ringe til os: 00 45 38 17 10 20

Nogle forudindlæste apps skal downloades først; de er genkendelige med det lille blå ikon på den

Barneprofilen oprettes under den første opsætning af tabletten. Du bliver bedt om at indtaste din e-mail-adresse, et kodeord, navn, køn og fødselsdato for barnet. Når dette er gjort, skal du trykke på aktiveringsikonet for barnetilstand for at sætte din tablet i barnetilstand.

Nej, der er ingen HDMI-port på Kurio Tablet. Du kan dog forbinde din tablet til et smart tv ved hjælp af Wi-Fi- forbindelsen , eller hvis du bruger en Google Chromecast, kan du oprette forbindelse ved hjælp af Google Home-appen.

Det gør du ved at røre Kurio Genius ved at røre hjulet  i det nederste højre hjørne af skærmen, så pæreikonet  , log derefter ind med din forældre adgangskode, så vil du være i Kurio Genius, her kan du opsætte din barnekonto med apphåndtering, tidskontrol, webfiltrering osv …

Hvis du har mistet eller glemt din adgangskode, skal du gå hertil:

https://accounts.google.com/signin/recovery

Hvis du ikke får en e-mail til adgangskode, skal du venligst:

– Kontroller dine mapper for spam eller bulk mail

– Tilføj noreply@google.com til din adressebog

– Kontroller alle e-mailadresser, du måske har brugt til at tilmelde dig eller logge ind på din konto

– For at anmode om en anden gendannelses-email skal du følge trinene under kontoegenoprettelse

Hvis du efter alle disse trin stadig ikke kan gendanne din Google-adgangskode, skal du kontakte Google Support.

Hvis du ikke konfigurerede Wi-Fi under den indledende tabletopsætning, skal du gøre følgende:

Wi-Fi- parametre kan fås ved at rulle helt ned i Android-rullemenuen. I rullemenuen vises et Wi-Fi- ikon. Hvis du trykker på det en gang, vil den tænde / slukke for Wi-Fi . Hvis du trykker på navnet på Wi-Fi under ikonet, vises hotspots-skærmen. Følg ovenstående trin for at vælge det ønskede Wi-Fi- netværk.

Du kan også få adgang til setup Wi-Fi fra Kurio Genius dashboard ved at vælge Android valgmulighed indstillinger , og vælge det ønskede Wi-Fi- netværk.

Opsætning af din Kurio tablet

I boksen finder du:
– Kurio tablet
– Beskyttende stødfanger (silikone cover)
– USB strømlader
– USB-kabel
– Hurtig opsættelsesguide

Hvis du ikke konfigurerede Wi-Fi under den indledende tabletopsætning, skal du gøre følgende:

Wi-Fi- parametre kan fås ved at rulle helt ned i Android-rullemenuen. I rullemenuen vises et Wi-Fi- ikon. Hvis du trykker på den en gang, vil den tænde / slukke for Wi-Fi . Hvis du trykker på navnet på Wi-Fi under ikonet, vises hotspots-skærmen. Følg ovenstående trin for at vælge det ønskede Wi-Fi- netværk.

Du kan også få adgang til setup Wi-Fi fra Kurio Genius dashboard af vælge indstillingen for Android-indstillinger, og vælg det ønskede Wi-Fi- netværk.

Du kan modtage opdateringer fra Kurio-systemet automatisk, eller du kan søge efter nye opdateringer manuelt. For at gøre det, klik på KURIO Software Update-ikonet i KURIO Genius dashboard/Kundeservice.

For at skynde downloadprocessen, hold dig tæt ved det trådløse netværk. Disse opdateringer er tilgængelige for download, og du vil blive varslet om en ny opdatering med en bestemt besked i forældreprofilen. Bare klik på varslingen, som vises i Android-dropdown menuen, og tryk på OK. Enheden starter automatisk på ny og begynder at installere opdateringen efter nogle sekunder.
Før du fortsætter, venligst læs den vigtige information nedenfor:
– I løbet af processen må du altid holde enheden tilkoblet til en strømkilde.
– Tving ikke nedlukning ved hjælp af strømknappen under processen.
– Udfør ikke anden aktivitet på enheden under processen.
– Dine data og programmer vil ikke blive påvirket af processen, men i tilfælde af at der opstår et problem med opgraderingen, anbefales det, at du sikkerhedskopierer dine vigtige personlige filer, før du fortsætter.

Ja, du skal downloade Android-filoverførsel her ( link: https://www.android.com/filetransfer/ ) , efter det, vil din Mac genkende tabletten.

Hvis din tablet viser butiksdemo-videoen og kræver et kodeord, du ikke har indstillet, efter du har købt den, har du fået en tablet i butikstilstand, og du skal kontakte teknisk support på 00 45 38 17 10 20

Android Go (8.1) tillader kun oprettelse af en profil pr. Enhed.

For at installere eksterne apps må du downloade dem først. Der er to måder at installere eksterne apps på:
1) Gennem din computer: Du må downloade en APK-fil (installeringsfil på Android Systemet) og flytte APK til tabletten (ekstern eller intern hukommelse) i “downloadmappen”. Når APK-filen er på tabletten, brug “Filbehandling”-appen for at bladre gennem indholdet til tabletten og gå til “downloaded” for at finde den downloadede APK-fil. Tryk på den for at starte installationen. Du kan få en advarsel om at du først må “autorisere ukendte kilder”: følg instruktionerne for at aktivere dette alternativ i indstillingerne og gå tilbage til “filbehandling”. Dette vil også blive spurgt når du downloader den første app som er installeret fra en alternativ butik. Hvis du føler dig tryg i appen, må du aktivere dette alternativ så appen kan installeres.
2) Gennem tabletten direkte: Installer appen ved at vælge filen i browseren eller butikken hvor du fandt appen.
Kategoriserings popup: Til slut i installationen vil en kategoriserings popup vises. Vælg børneprofilen hvor du vil tillade applikationen og kategorien du vil at den skal vises på. Tryk på OK for at bekræfte. Den nye app vil være tilgængelig i den valgte profils brugerflade, i den valgte kategori.

Der er en butik tilgængelig og forudinstalleret på tabletten; Google Play Butik.

Google Play Butik er ikke godkendt som standard på barneprofilen. Hvis du vil tillade Google Play Butik, skal du indtaste Kurio Genius ved at røre det lille hjul nederst på skærmen og derefter ved at berøre pæren. Gå derefter til apphåndtering og kryds Google Play-butikken.

Google Play Butik er så tilgængelig på barneprofilen fra fanen “Alle apps”.

App-relaterede spørgsmål

For alle tredjepartsapps skal du kontakte appudvikleren. Der er normalt en hjælpeknap i selve appen, eller du kan bede om support via deres hjemmeside.

Du kan tilføje flere apps med Google Play Butik.

Google Play Butik er som standard ikke godkendt på barneprofilen. Hvis du vil tillade Google Play Butik, skal du åbne Kurio Genius ved at røre ved det lille hjul  på højre bundside af skærmen og derefter ved at berøre pæren ikon  . Gå derefter til app management  og kryds af i Google Play Butik.

Google Play Butik er så tilgængelig på barneprofilen fra fanerne “Alle apps”.

Tabletten kører android Go (8.1), hvilket betyder at et micro SD-kort kan bruges som internt lager til at installere apps og gemme appdata.

For at gøre det, vælg venligst “”Brug som internt lager”” efter at du har isat micro SD-kortet i indgangen. Så spørger systemet om du vil flytte data til nyt lager. Vælg venligst “”Flyt senere””.

ADVARSEL: Hvis du bruger micro SD-kort som internt lager, vil Android-systemet formatere det på en måde, som det ikke kan genkendes af andre enheder.

Micro SD-kortet må ikke fjernes fra enheden. Hvis du fjerner det, fungerer det muligvis ikke korrekt. For at løse dette, skal du indsætte det eksisterende micro SD-kort.

For at fjerne apps, der ikke ønskes mere, åbn Kurio Genius ved at røre hjulet  i det nederste højre hjørne af skærmen og derefter på pæreikonet  , når du er på Kurio Genius, gå til Android-indstillingerne, tryk på “App og notifikation” og vælg derefter alle apps, og vælg derefter den app, du vil fjerne på listen, og tryk derefter på afinstaller. Bemærk, hvis du fjerner en af vores forudindlæste apps, er filen stadig tilgængelig til download på Kurio-app fanen.

Forældreområde og Forældrekontrol

Barneprofilen oprettes under den første opsætning af tabletten. Du bliver bedt om at indtaste din e-mail-adresse, et kodeord, navn, køn og fødselsdato for barnet. Når dette er gjort, skal du trykke på aktiveringsikonet for barnetilstand for at sætte din tablet i barnetilstand.

Åbn Kurio Genius ved at røre hjulet  i det nederste højre hjørne af skærmen, så pæreikonet  , en gang på Kurio Genius skifte tidsstyring  , og vælg tidsstyring og tillad.

Hvis du vælger at konfigurere tidsstyringen dagligt , skal du trykke på tænd / sluk-knappen  i højre nederste hjørne af skærmen, eller du vil miste din opsætning.

Åbn Kurio Genius ved at røre hjulet  i det nederste højre hjørne af skærmen, så pæreikonet  , en gang på Kurio Genius gå til app management  For at tillade eller blokere apps fra listen: Marker de apps, du vil tillade  eller bloker for denne profil. Alle tilladte apps vises på barneprofilens grænseflade. Alle blokerede apps (med et rødt kryds  ) vises ikke på profilens grænseflade.

Åbn Kurio Genius ved at røre hjulet  på det nederste højre hjørne af skærmen og derefter på pæreikonet  . Hovedskærmen i Kurio Genius viser de vigtigste oplysninger om dine webadgangsindstillinger for dette barn . Tryk på titlen “Webadgang” for at indstille den. Derfra kan du konfigurere to forskellige måder at begrænse webadgangen til:

– Webfiltrering: Denne mulighed giver dig mulighed for at filtrere websteder efter kategorier. Standardindstillingerne er baseret på dit barns alder. Vores avancerede filtreringssystem gør det muligt for brugere at surfe på nettet sikkert ved at blokere websteder, der kan indeholde upassende indhold i forhold til barnets alder. Du kan også tilpasse webfiltreringen ved at skifte “brugerdefinerede parametre” nederst på skærmen og aktivere eller deaktivere filterets skjold for hver kategori. Du kan stadig bruge de forudindstillede parametre når som helst ved at trykke på “Indstil til nuværende alder”.

– Webliste: Dette afsnit giver dig mulighed for at blokere, godkende eller filtrere bestemte websites. Du kan tilføje websteder eller importere indstillingerne fra en liste, du allerede har konfigureret til en anden profil.

ADVARSEL: Disse filtre fungerer kun i appen “Browser”.

Tryk på hjulet i nederste højre hjørne af skærmen, og berør derefter pæreikonet . Du bliver derefter bedt om at logge ind. Tryk på “Jeg har glemt mit kodeord”, og følg vejledningen.

Åbn Kurio Genius ved at røre hjulet  på det nederste højre hjørne af skærmen og derefter på pæreikonet  , i Kurio Genius vælge “Change Password”  muligheden.

Berør hjulet  i højre nederste hjørne af tabletten skal du vælge avatarikonet  at ændre avataren eller tapetikonet  at ændre tapetet.

For at gøre det skal du åbne Kurio Genius ved at røre ved hjulet  i det nederste højre hjørne af skærmen, så pæreikonet  , log derefter ind med din forældre adgangskode , så i venstre hjørne af skærmen vil du se muligheden for at ændre barneoplysninger  .

Under den indledende setup af tablet skal du først indtaste din Google-kontoadgangskode og derefter en forældreadgangskode.

Den første er kun til Google Setup og vil blive brugt til at sikre brugen af ​​tabletten. Den anden er adgangskoden, der giver dig adgang til Kurio Genius forældrekontrolpanelet og styrer indstillingerne og autorisationerne på dit barns tablet.